Du ved at du er højgravid…

IMG_7581

En ting er når man ved man er gravid, fordi man spiser meget mystiske ting, eller spontant begynder at tude til en reklame der i øvrigt slet ikke var sørgelig. Men når man så bliver højgravid, ja så er det straks værre! Og prøv så lige at lægge en god omgang hormoner og kort lunte oveni de følgende punkter, så er det ved at være rigtig festligt! Jeg har i hvert fald erfaret at jeg er højgravid når…

Når du ikke længere kan strække dig ordentligt, uden at det udløser en plukkeve eller massiv kramper i læggene!

Når folk prøver at pakke det pænt ind, at du er blevet lidt rund andre steder end på maven, med sætninger som: “Du ser lidt hævet ud”, eller “Har du ikke fået lidt meget vand i kroppen?”… nej egentlig ikke, jeg har faktisk bare taget 20 kilo på.

Når ingen længere stiller spørgsmålstegn ved, at du som den eneste i selskabet spiser fem kager i stedet for én (og når du i øvrigt heller ikke længere har dårlig samvittighed over at have spist så mange kager, at der ikke er nok til at resten kan få bare én hver…).

Når du på ingen måde kan gøre noget lydløst længere, da alle bevægelser du laver medfølger et prust eller et mindre støn.

Når du ikke længere kan gå udenom nogen eller noget, uden at ramme dem eller det, med enten mås eller mave!

Når du har skiftet dine trusser ud med kærestens bokseshorts, og kun går i behagligt tøj, uanset hvor fucked up en kombination af farver og prints du har på. Og i øvrigt er bedøvende ligeglad med om folk glor på dig i Netto fordi det ligner du har klædt dig ud.

Når du ikke længere står op om morgenen, men bare ruller ud over kanten…

Når du taber noget på gulvet og lige overvejer om det er meget nødvendigt at samle det op.

Når du overvejer om du bare skal blive siddende på toilettet fordi du ved du skal derud igen om 5-7 minutter.

Når du ikke har barberet din halli-hallo i et par uger, fordi du simpelthen har glemt at den stadig er der.

Når du efterhånden har spist så mange alminox’er og har vænnet dig så meget til dem, at de ikke længere er væmmelige at tygge på, men næsten er lidt lækre!

Når man vågner om morgenen og glæder sig til at tage en lur!

Når man en sjælden gang imellem har sovet en hel nat uden at skulle op at tisse, og derfor nærmest må kravle ud på toilettet når man vågner om morgenen, fordi ens 100 ml blære nu indeholder, hvad der føles som seks liter væske!

Når man er ude i offentligheden og snørebåndene på ens sko er gået op, og man overvejer hvor længe der er til at man alligevel skulle have skoene af – er det helt seriøst besværet værd at forsøge at binde dem?!

Når man efterhånden kun laver mad på de to inderste blus på komfuret fordi man brænder maven hvis man bruger de to yderste!

Når man er hos jordmoderen og tisser på sin hånd i stedet for ned i koppen, da det er fuldstændig umuligt at se hvad fanden der foregår syd for navlen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s